the story telling time

please lah hang ni !
Ahad, Julai 17, 2011 ? 2 Atashinchi ?


satu satu masalah datang . 
haish , pening semalam tak sempat nak hilang . problem lain pulak timbul .

please be matured lah kawan . 
takan ad problem nan member2 pun na kena report makbapak ?
tau lah hang anak manja .
toksah dok cenggeng sangat lah mau nanges2 . 
mau raih undi ka hang ni ?? 

tapi toksah lah nak tarik ak sekali .
mak hang call ak . 
tanya ak bagai2 .
pasaipa tuh , pasaipa nih . 
OMG ha ~ 

please lah . nak exam kan . tapayah nak cari pasal lagi lah .
hang dah banyak buat pasal dah sebelom nih .
cukop2 lah nooooohhh  

kami buat cm gini nak bagi hang sedar .
tapy dah jady laguni . tatau lah bila hang nak sedar .

ta perlu lah na berubah demi kawan2 .
 berubah demi diri hang sendiri pon dah ALHAMDULILLAH dah buat kami


ORAIT . 




Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post


♥ let's bring its HALAL. :) INSYALLAH .