the story telling time

wordless monday -.-
Isnin, Julai 18, 2011 ? 7 Atashinchi ?
please kawan . 
ak tak boleh nak focus belajar tady . 

semua hang punye pasal .
hang libatkan ak sekali dalam kes hang !
hang suroh ak settle kan bg pihak hang !

ingat ak pakar penyelesai masalah ka ????
pikir lah sikit . hang cari pasal . hang lah selesaikan .
jangan nak susahkan orang pulak ngn masalah bodoh kau tuh !

ta sangke . sebab hal kecik , kau boleh remove ktwg dari family list kau ?
nampak sngt kau dah tana kawan ktwg ag dah . 
so tak guna lah kalau nak berbaik2 balik .
member yang lain semua dah delete kau !
tinggal ak jeh belom . 
sebab ak pikir kau mmber lah ak tak delete .
tapi tak sangke kau buat ak macam nih .


malu lah weyh , orang semua dah tau . dah masak ngn perangai kau .
jangan nak jadi hipokrit lah . 



Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post


♥ let's bring its HALAL. :) INSYALLAH .