the story telling time

PENTANDA ?
Selasa, Ogos 09, 2011 ? 0 Atashinchi ?
   assalamualaikum
na cerita pasal result sikit nih 


baru-baru nih amek paper ITEM BERFOKUS 2 daerah klang.
tah la . nak cakap soalan dia susah pon tak , senang pon tak . tengah2 lah kan 

soalan kali nih gila susah lah .
terutamanya ADDMATH . hee
but subjek yg paling best BIOLOGY 
MATH paper 1 gile susah lah . nak kire ta dapat jawapan kot ?
tapi alhamdulillah , dapat MATH --> A -

-----------------------------------------------

sumpah . result kali nih banyak jatuh . 
sedih lah cmni , dah na TRIAL , bole pulak result turun 

BM ----> gred turun 
Bi ----> gred turun 
Pi ----> markah turun 
Chem ----> gred NAIK *wink2
Math ----> MAINTAIN 
addmath ----> markah NAIK  *wink2

paper yg lain x dapat lagi 
mintak2 okay lah result nanty 

-----------------------------------------------
Sir cakap markah addmath ak bole lagi bagos tau .
tapi kena rajin buat exersice lah . 
kali nih addmath nak kena tumpu kat soalan yg boleh skor FULL MARK ! baru mantap 
at least time spm bole lah dapat CREDIT ! insyallah 

---------------------------------------------

betol ke kalau mimpi result kite , ituh yg akan dapat nanti ?
macam x betol je kan ?
ade lah membe sorang nih . dy mimpi dapat result tade A . 
then dy pun percayasampai tahap nangis2 lah dpt mimpi tuh .
maybe dia stress sangat kot dengan result tuh .
relex lah syg . tuh semua mainan tidor je . maybe dah terlampau pikirkan Spm sgt .

       

JOM STUDY SAMA-SAMA NAK ?

nak soalan trial dari setiap negeri ?
jom klik sini www.banksoalanspm.com

 





Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post


♥ let's bring its HALAL. :) INSYALLAH .