the story telling time

wordless of friday
Khamis, Oktober 27, 2011 ? 0 Atashinchi ?
loveiscolorful, quote, text, typography - inspiring picture on Favim.com

sangat susah untuk memilih bila diri ini disukai dan diminati
bagi aku , semuanya adalah yg terbaik .
tapi . mane satu yg menjadi pilihan ?
semuanya ada baik dan buruknya .
bile mereka disisi aku , aku rase happy .
sebab ramai kawan .
tapi kenape mesti dorang anggap aku lebih dari tuh ?
setahu aku , aku x pernah keluarkan perkataan yg bole buat dorg lebih dari seorang kawan.
aku mmg layan lelaki macam tuh ,
aku terlebih ramah dgn lelaki .
suke gurau2 , borank2 ngan dorang .
sebab dorang nih lebih memahami dan senang rapat .

seriously , aku sendiri tak yakin yg mane satu aku nak 
semuanya aku syg . 
boleh tak kau just anggap aku kawan . -.- 
nak lebih pun jadi kawan baik je sudah . 
mungkin sayang tuh ADA , tapi cinta TAK .
okay bro . chilll 




Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post


♥ let's bring its HALAL. :) INSYALLAH .